Rólunk>A legjobb megoldás LED fényforrásokhoz

A legjobb megoldás LED fényforrásokhoz

Már nem tetszenek a kissé elavult régi kapcsolói és szeretné őket korszerűsíteni? A villamossági hálózat bővítése/átalakítása során a vezetékek cseréjét, illetve az ezzel járó munkálatokat, vésést, bontást szeretné elkerülni, így az nem jöhet szóba az adott lakásban? Használja az SMR-K multifunkciós időrelét. A süllyesztett kivitelnek köszönhetően gyorsan és egyszerűen, bontás nélkül, szerelvénydobozba telepíthető a már meglévő kapcsoló vagy nyomógomb alá.

Az SMR-K szuper-multifunkciós időrelé legnagyobb előnye, hogy a vezérlési bemenet lehetővé teszi akár a LED lámpák bekötését is. Hagyományos időzítőt és LED fényforrást kombinálva az alacsony, néha milliamperes áramtól is világíthat a LED fényforrás. Ez még a fényforrás kikapcsolt állapotában is pislákolással/ villogással járhat. Az SMR-K szuper-multifunkciós időrelé azonban képes ezt kezelni. A nagyon alacsony vezérlőáramnak köszönhetően (25  µA), a fényforrás nem fog pislákolni.

A relé használatának számos más előnye is van:  

  • a kapcsolótábla helyett KU 68 szerelvénydobozba telepíthető
  • elengedés késleltetés (késleltetett kikapcsolás) funkció. Például világításfüggő ventilátorvezérlésnél (a WC-ben lévő ventilátor a helyiség fényforrásának kikapcsolása után is, az időzítés erejéig bekapcsolva marad)
  • "gomb-beragadás" elleni védelem 

Az SMR-K multifunkciós időrelét "R" és "L" típusú terhelések kapcsolására terveztük, pl. hagyományos izzókhoz, transzformátoros fényforrásokhoz, villanymotorokhoz, stb...

Bővebb információ a termékről: itt.  

 
ELKO EP Hungary kft., Hungária körút 69., 1143 Budapest