Rólunk>DIM-6 Vezérelhető fényerőszabályzó

DIM-6 Vezérelhető fényerőszabályzó

A DIM-6 vezérelhető dimmer ideális megoldást kínál, elsősorban nagyobb kereskedelmi célú létesítmények esetében, ahol nagyszámú fényforrás szabályzására van szükség.  Felhasználható például bevásárlóközpontokban, mozikban, irodákban, éttermekben vagy gyárcsarnokokban.

Ez a nagy, 2000 VA teljesítménynek köszönhető, amely akár 10 000 VA-ig bővíthető a DIM-6-3M-P teljesítménybővítő modul használatával. Az egységet R, L, C, illetve szabályozható LED fényforrások szabályzására terveztük.

A nagy terhelés miatt a fényerőszabályzó egység nagy mennyiségű hőt termel, ami hátrányosan befolyásolhatná a készülék működését. Ezért egy ventilátort építettünk az eszközbe, amely hatékonyan elvezeti a felesleges hőt a készülékből, ezzel növelve annak általános stabilitását és élettartamát. 

A dimmer többféle módon vezérelhető. Közvetlenül a készülék előlapján található nyomógombokkal, külső potenciométerrel, az iNELS épületautomatizálási rendszerrel, vagy analóg feszültség jellel 0-10 V (1-10V) – pl. a vezeték nélküli RFDAC-71B analóg kimenettel, amelyet pl. az RF Key hordozható vezérlővel vagy okostelefonnal vezérelhetünk. A fényerőszabályzó egységet DIN sínre szerelhető, 6 MODUL széles kivitelben gyártjuk, listaára jelenleg 40 190 Ft.

 
ELKO EP Hungary kft., Hungária körút 69., 1143 Budapest