Rólunk>Egy megoldás, nem csak reklámtáblák megvilágításához – SOU-2

Egy megoldás, nem csak reklámtáblák megvilágításához – SOU-2

Neon feliratok, óriásplakátok, hirdetőtáblák, kert- és közterület világítás… Csak néhány példa, hogy milyen területeken használhatja világítás vezérlésre a SOU-2 alkonykapcsolót

Hogyan spórolhatunk világítás vezérléssel? 

A világítással kapcsolatos energiafelhasználás költségein általában alkonykapcsoló és kapcsolóóra kombinálásával takaríthatunk meg jelentős mértékben. Így egy pillanat alatt, automatikusan kikapcsol a világítás, amikor nincs rá szükség, mert elegendő természetes (nappali) fény áll rendelkezésre. (Például napfelkeltekor). Alkonyatkor, amikor a beállított szint alá csökken a fényerő, akkor pedig bekapcsol a világítás. Ez egy jó megoldás, a hátránya csak annyi, hogy két termékre is szükség van hozzá. 

Íme egy még hatékonyabb megoldás!

Két termék helyett elég egy is! A SOU-2 egy olyan alkonykapcsoló, amelyet digitális kapcsolóórával kombináltunk. Az egység hatékonyabb, gazdaságosabb világítást biztosít. Hogyan? Az eszköz a természetes fényerő intenzitásának csökkenésével „tudja” (SKS szonda), hogy jön az esete és magától bekapcsolja a világítást. Minden automatikusan működik, felhasználói részről semmilyen beavatkozás nem szükséges. Az egységet a téli/nyári időszámítás kapcsán sem szükséges újra konfigurálni, hiszen automatikusan vált ezek között. 

A kapcsolóóra előnye, hogy blokkolható az alkonykapcsoló funkciója, és így nem kapcsol az eszköz olyankor, amikor az nem gazdaságos vagy nem indokolt (pl. éjszakai órák, hétvége stb.)

Ezt a megoldást kifejezetten kültéri világítások (pl. kert, ház körüli fények, közterületek, hirdetőtáblák, óriásplakátok és egyéb reklámhordozó felületek megvilágítása) vezérléséhez ajánljuk. 

A SOU-2 digitális kapcsolóórával kombinált alkonykapcsolóról itt, a termékoldalon talál bővebb információt.

 
ELKO EP Hungary kft., Hungária körút 69., 1143 Budapest