Rólunk>Export partnerek találkozója Holešovban

Export partnerek találkozója Holešovban

Június 15-17. között egy nagyszabású találkozót rendeztek az ELKO EP „szülővárosában“, a csehországi Holešovban, a vállalat export partnereinek részére. A holesovi kastélyban tartott háromnapos eseményre mintegy 20 országból, több, mint 120 üzleti partner érkezett, a leányvállalatok képviselőivel együtt.

A csütörtöki érkezés után a vendégek megnézték a Virágoskertet és Püspöki Kastélyt is Kroměřížben, délután pedig a Přerov-i Zubr sörfőzdébe is ellátogattak egy kis kóstolásra. 

Pénteken, a holešovi kastélyban a cég termékeit és megoldásait érintő előadások és beszélgetések megtartására került sor. Természetesen a cég telephelyén is körbe vezették a látogatókat, ahol megnézték a gyárat, a raktárat, és a kutatás-fejlesztési részleget, valamint még többet tudhattak meg a vállalat hátterével és alapításának körülményeivel kapcsolatban is. Boris Kamenický,  Jakub Zahrádka és az ELKO EP vállalat tulajdonosa, Jiří Konečný ismertették a Smart City (Intelligens városok) és a Future Office („A jövő irodája“) koncepciókat, bemutatták az új iNELS Air termékkör első termékeit és a „Szállodai megoldások“ (Hospitality Solutions) újításait is. A találkozó talán legfontosabb témáját egy áttörés szolgáltatta, amelyet a világ jelenleg legszélesebb körben használt épület-felügyeleti rendszerének, a Niagara 4-nek és az ELKO EP termékeinek integrációjában értünk el.  A fejlesztésnek köszönhetően hatalmas lehetőségek nyílnak meg az iNELS-rendszer alkalmazására vonatkozóan a szállodák és kereskedelmi célú épületek felügyelete kapcsán.  

Péntek este és szombaton a partnerek a holešov i Regattába is belecsöppentek, amelynek egyik főtámogatója idén is az ELKO EP volt. Itt nem csak a kísérőprogramok széles palettájából válogathattak, de több sztár mellett, a cég tulajdonosából és dolgozóiból összeálló ELKO Band szuperprodukciójára is egy nagyot bulizhattak.

 
ELKO EP Hungary kft., Hungária körút 69., 1143 Budapest