Rólunk>Friss hírek az indiai képviseletünk háza tájáról

Friss hírek az indiai képviseletünk háza tájáról

Az ELKO EP vállalat jelenleg világszerte 16 képviseletet működtet. Az egyik legegzotikusabb és egyben a legújabb ezek közül az Indiában található leányvállalatunk. 

Az ELKO EP Pvt. Ltd.-t 2017. november 1.-én nyitották meg egy Ahmádábádban lévő központi- és két kisebb irodával Faridábád és Bengaluru városokban. A szeptemberi jól sikerült próbamegnyitónak és India legnagyobb kiállításán, a 2018-as Elacrama-n való sikeres részvételnek köszönhetően az ELKO EP India jelenleg már több, mint 15 rendszerpartner céggel (telepítővel) dolgozik együtt. Mint mondani szokás: "A tudás hatalom." - így ez a kirendeltség is túl van már a második rendszerpartneri oktatásán is, melyek során leendő partnereinket ismertetjük meg az iNELS épületautomatizálási rendszerrel és tanítjuk meg őket annak telepítésére. 

Az első ilyen oktatást április 30.- május 2. között tartották Bengaluruban. A résztvevők többsége Bengaluruból és Csennai, Haidarábád és Kojambuttúr városokból érkezett. A gondosan megtervezett tréningen az elméleti tudásanyag elsajátítása mellett a „diákok” különböző bemutatókat is láthattak és a telepítés gyakorlati részét is megtanulhatták. A résztvevők csehországi „tech-gurunknak”, Petr Kulhaneknek köszönhetően részletes betekintést kaphattak, főként a termékekről, a programozásról- és programozási felületről, valamint a gyakorlatban is működő, eddig kiépített rendszerekről. Az oktatást nagyon sikeresnek ítéljük, a partnereinktől érkezett rengeteg pozitív visszajelzésre alapozva. 

A második, egyben haladóbb tréningre a központban, Ahmadábádban került sor. Ezen több olyan partner is részt vett, aki már használta az iDM (iNELS Dizájn & Manager szoftver) platformot, és bízunk benne, hogy valamennyi kérdéses témát, funkciót tisztázni tudtunk ezen az eseményen. Általánosságban egy nagyon jó hangulatú iNELS rendszerpartneri oktatás kerekedett belőle, melyet a résztvevők véleménye és utólagos értékelése is megerősített.  

Nagy örömünkre szolgált, hogy az oktatás végén valamennyi résztvevő megkaphatta a tanfolyam sikeres elvégzéséről és a rendszer elméleti és gyakorlati megismeréséről szóló tanúsítványt, amellett, hogy az egész rendezvény zökkenőmentesen, kiváló hangulatban telt. Ezúton is nagyon köszönjük minden résztvevőnek és izgatottan várjuk a további oktatásokat. 

 
ELKO EP Hungary kft., Hungária körút 69., 1143 Budapest