Rólunk>Ilyen volt a 2018-as Integrated Systems Europe (ISE) kiállítás

Ilyen volt a 2018-as Integrated Systems Europe (ISE) kiállítás

Az ISE kiállítást idén Amszterdamban rendezték, február 6-9. között, ahol az ELKO EP immáron hetedik alkalommal jelent meg legújabb innovatív megoldásaival. Bemutattuk többek között a vezetékes- és a vezeték nélküli épületautomatizálási rendszerünket, illetve a dinamikusan fejlődő „Dolgok Internete” területéhez tartozó termékeinket.

A rangos rendezvényen az audio-video, automatizálási és integrációs megoldások legnevesebb képviselői is részt vettek. A standunkra látogatók az intelligens épületekkel és az okos-városokkal kapcsolatos, valamint az iNELS Air termékkörünk, innovatív megoldásaira voltak a legjobban kíváncsiak.  A legnagyobb érdeklődést az iNELS Air esetében az intelligens közvilágítás váltotta ki. A világ minden tájáról érkező, több száz szakértő csodálta például az AirSOU-100 fényérzékelő szondát, amely képes rugalmasan reagálni a külső környezeti fényerősségre. De megismerhették még ezen kívül az AirSLC-100 kétirányú kommunikációs modulunkat, az időjárás érzékelő állomásunkat, az AirQS-100S levegő minőség érzékelőnket és készültünk napelemmel és Wi-Fi hotspottal is. A csatlakoztatott eszközök azonban az ügyfelek egyedi igényei alapján változhatnak; forgalomfigyelő kamerák, bankkártya-olvasó terminál, információs panel, SOS gomb és még sok más berendezés integrálható a rendszerbe.

Nagyon népszerű lett még az elegáns iNELS Touch Panel, amellyel központilag vezérelhetjük az épületben található elektromos fogyasztókat- és funkciókat. A 10 inches érintőképernyős panelben egy kétmagos ARM Cortex-A7 processzor fut 1 GB DDR3 memóriával. Végül, de nem utolsó sorban, a nagy teljesítményű iNELS JACE control system-ben is sok potenciált láttak, amely teljes mértékben kompatibilis a BMS platformmal és kiváló megoldást kínál irodai, szállodai- és vendéglátóipari létesítmények, gyártó- és raktárcsarnokok számára.

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani mindenkinek, aki a kiállítás folyamán meglátogatott minket a standunknál, és bízunk benne, hogy hamarosan újratalálkozunk!

Az Integrated Systems Europe technológiai kiállítást- és vásárt, amely a kategória egyik legfontosabb európai eseménye, 2004 óta évente megrendezik Hollandiában.   Tavaly például több mint 73 000 látogató vett részt, a világ minden tájáról. A kiállítók általában 14 teremben várják az érdeklődőket, hogy bemutassák az újdonságaikat jellemzően az audiovizuális technológia és az intelligens vezérlési megoldások területén.

 
ELKO EP Hungary kft., Hungária körút 69., 1143 Budapest