Rólunk>Inspirálódjon az OtthonDesign Ősz kiállításon!

Inspirálódjon az OtthonDesign Ősz kiállításon!

Új kiállítás a HUNGEXPO programjában!

Az utóbbi időben tapasztalható növekvő lakásépítési, lakás-átalakítási kedv nagyot lökött a hazai lakberendezés fejlődésén is. A leendő tulajdonosok egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a gondosan megtervezett, igényes belső terekkel büszkélkedő otthonok megteremtésére is. A HUNGEXPO ezeket a tendenciákat figyelembe véve idén már ősszel előrukkol egy rendezvénnyel, amellyel éppen a lakásbelső átalakítást, felújítást tervezők számára próbál néhány valóban hasznos, inspiráló ötlettel szolgálni.

Az „OTTHONDesign Ősz kiállítás” 2018.10.12-14. (minden nap 10:00-18:00, vasárnap 10:00-17:00) között várja a lakberendezés és a dizájn iránt érdeklődőket, felújítani vágyókat a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban

 A háromnapos kiállítás elsősorban a nagyközönséget, így főként a lakosságot célozza, habár az első nap koncentrált szakmai programjaival a szakemberek számára is kínálnak néhány nyalánkságot. Ebben a témában, ilyen tematikával az őszi szezonban eddig nem igazán volt kiállítás, de a dizájn szakma is egy kiváló találkozópontként tekinthet az eseményre. 

A rendezvény fókuszában: a lakásbelső kialakítása és a dizájn

A már jól ismert tavaszi Construma kiállítási csokor részeként évek óta sikeresen futó OTTHONDesign kiállítást önállóvá téve, új partnerekkel, kiállítókkal és programokkal kiegészítve hozza el idén ősszel a HUNGEXPO. A nemrég elkészült, vagy frissen birtokba vett otthonok belső kialakításának, illetve a már meglévők átalakításának, frissítésének szezonja tipikusan az ősz, így a kiállítás minden bizonnyal sokak számára tartogathat inspiráló ötleteket.  

Innováció – Otthon stand

A résztvevő cégek gondosan megtervezett standjai mellett a kiállítás kiemelt attrakciója az "Innováció – Otthon" stand lesz, melyen különféle lakberendezési stílusokat bemutató „mini enteriőrökkel”, szakmai bemutatókkal és előadásokkal, illetve lakberendezési tanácsadással várják az érdeklődőket. A látogatók ötletet meríthetnek és elleshetnek néhány tippet egy-egy stílus vagy hangulat megteremtéséhez. A számtalan téma között - otthonunk különböző helyiségei; számos design-stílus; változatos termékek az ebédlőtől a fürdőszobán át a nappaliig – sok mindennel találkozhatunk. A kiállítás együttműködő partnere a Style & Home Kft (OtthonNeked), amelynek partnercégei között az ELKO EP Hungary Kft. is megtalálható, így természetesen mi is impozáns bemutatóval készülünk az enteriőrökön keresztül; a lehetőségekhez mérten igyekszünk majd bemutatni az iNELS okos otthon-rendszerben rejlő lehetőségeket. Láthatók lesznek többek között különféle „iNELSes” fali vezérlők, praktikus kényelmi megoldások, a LOGUS90 szerelvénycsalád kapcsolói, de a látogatóink kipróbálhatják majd pl. a LARA Internetrádió- és médialejátszó egységet is. 

Partnerünk, az OtthonNeked jóvoltából, az alábbi linken regisztrálhat kiadványért, lakberendezési tanácsadásért vagy VR Otthon próbalehetőségért, melyért cserébe AJÁNDÉKBA egy szakmai jegyet kap, amivel ingyenesen látogatható a kiállítás! (Napi egyszeri belépésre jogosít) A regisztrációt ezen a linken végezheti el, kb. 1 perc alatt…

További, részletes információ a rendezvényről: itt. 

Mi ott leszünk, jöjjön el Ön is!  

 
ELKO EP Hungary kft., Hungária körút 69., 1143 Budapest