Rólunk>Ismerje meg a legmodernebb „szállodaigazgatót”, a CU3-04M-et!

Ismerje meg a legmodernebb „szállodaigazgatót”, a CU3-04M-et!

Bemutatjuk Önnek az egyik legfrissebb termék-újdonságunkat: a CU3-04M központi egységet, amit „HOTEL CSOMAGNAK” is nevezünk. Képes ellátni egy hotelszobában található mindazon technológiák és elektronikai eszközök vezérlését, melyek szebbé (pl. hangulatvilágítás), kényelmesebbé (fűtés, klíma, audió/videó, redőnyök, stb…), és biztonságosabbá (beléptetés, kamerák, áramtalanítás, stb…) teszik a vendégek ott tartózkodását. A vezérlőegység hozzájárul az egész épület maximális hatékonyságú működtetéséhez. 

 

A CU3-04M digitális bemenetekkel (nyomógombos vezérlők, mozgásérzékelők vagy mágneses érzékelők csatlakoztatásához) és analóg bemenetekkel (pl. hőmérsékletérzékelők csatlakoztatásához) is rendelkezik. A digitális kimenetekkel pedig kapcsolóegységek, fan coil készülékek, ajtózárak, világítás, árnyékolási technológiák, dugaljak és egyéb berendezések működtetése válik lehetővé. Az installációs BUS-al akár 32 BUS-os egység (vezérlők, szabályzók, termosztátok, stb…) csatlakoztatható. A vezérlőegység 3 db Ethernet porttal is rendelkezik, amelyek közül az egyik az Ethernet hálózathoz való csatlakozáshoz, a másik kettő pedig két további CU3-04M vezérlőegység csatlakoztatásához használható. 

A vezérlőegységek csatlakoztathatók a legismertebb komplex hotel- és vendégszoba menedzsment rendszerekhez (BMS - Niagara 4, Niagara, Promotic…). A CU3-04M képes kommunikálni a Fidelio szállodai rendszerrel is (PMS), így pl. bejelentkezéskor automatikusan megjeleníthető a szobában egy üdvözlő „jelenet”, azonnal jelezhető a takarítási igény, aktiválható a hűtés/fűtés, stb..

A BMS-hez való csatlakozásnak köszönhetően minden rendszeregység állapotát felügyelhetjük egy helyről, összekapcsolhatjuk az iNELS rendszert más protokollokkal; rendszerbe vonhatjuk a lifteket, tűzjelző rendszert, evakuálásnál használt világítást,stb, illetve optimalizálhatjuk a HVAC rendszerek teljesítményét az egyes helyiségek igényei szerint).

Az egység HAMAROSAN magyarországi kínálatunkban is elérhető lesz...

 
ELKO EP Hungary kft., Hungária körút 69., 1143 Budapest