Rólunk>Ismerje meg innovatív felügyeleti reléinket!

Ismerje meg innovatív felügyeleti reléinket!

Fejlesztési részlegünk szakemberei igyekeznek folyamatosan lépést tartani a piacon elérhető legmodernebb alkatrészek korszerűsödésével. Így válik lehetővé a különböző gépek, berendezések működését felügyelő relék tökéletesítése is. A felügyeleti relék megakadályozzák a potenciális károkat olyan gépek, berendezések működésénél, amelyek különösen érzékenyek a feszültségingadozásokra vagy fáziskiesésekre.

Innovatív típusaink képesek kb. 2% pontossággal mérni, ami növeli a megbízhatóságot és megkülönbözteti őket az olcsó versenytársaktól. A szakemberek is elégedettek lehetnek az alacsonyabb, mindössze 2,5 watt energiafogyasztással, valamint a váltakozó feszültség és a nem szinuszos hullámformák felügyeletének képességével. Alkalmasak 50 Hz-es és 60 Hz-es hálózatokhoz egyaránt, melyeket különösen értékelni fognak azon ügyfeleink, akik az óceánon túl használják termékeinket.

A nagy teljesítményű AT Mega 48P processzor használatával innovatív reléink eszközparaméterei a HW változtatása nélkül módosíthatók a vevői igényeknek (alkalmazási követelményeknek) megfelelően. Áramfigyelő reléinkben megnöveltük az ofszet kalibrálás, az áramfigyelés és az áramerősítők pontosságát. A termékeken belül nincsenek oldható csatlakozók, ezért mechanikailag nagyon ellenállnak a rázkódásnak. További hasznos funkció a LED visszajelzés, mely minden késleltetésnél figyelmezteti a kezelőt.

A számos technikai fejlesztés mellett, ezek az eszközök új dizájnt is kaptak

Az újítások a HRN-43 és HRN-43N komplex, 3 fázist figyelő reléket, a HRN-41 és HRN-42 feszültségfigyelő reléket, valamint a PRI-41 és PRI-42 áramfigyelő reléket érintik. 

 
ELKO EP Hungary kft., Hungária körút 69., 1143 Budapest