Rólunk>Legyen világosság - gyorsan, olcsón és egyszerűen!

Legyen világosság - gyorsan, olcsón és egyszerűen!

Belefáradt már abba, hogy a felhasznált energia után óriási rezsi számlákat fizessen? Feleslegesen használja a világítást olyankor is, amikor elegendő természetes napfény állna rendelkezésre? Intelligens vezérlésben gondolkodik és szeretné a fényforrások fényerejét kényelmesen szabályozni? Üdv a klubban!

LIC-1 Világítás intenzitásvezérlő

A külső SKS érzékelő méri a kültéri természetes fényerősséget, majd a világítás intenzitásvezérlő a mért értékek alapján, a beállításoknak megfelelően, automatikusan növeli vagy csökkenti a helyiség fényforrásának fényerejét. Beállítható többféle működési mód, minimum- és maximum fényerősség, és automatizált vezérlés is. Kiválóan alkalmazható kereskedelmi célú létesítményekben, irodákban, folyosókon.

Mit kínál Önnek a LIC-1? Miért roppant előnyös a használata?

Figyeli a fényerősséget; megfelelő fényerő intenzitás esetén a fényforrás nem világít. Kényelmet kínál az alkalmazottaknak, vagy felhasználóknak - egyel kevesebb probléma, hiszen az érzékelő teljesen önállóan működik. Használata a kényelem mellett jelentős energia-megtakarítást is lehetővé tesz. A fényerő intenzitásának helyes beállításával napközben a fényforrások üzemeltetésének eredeti költségéből akár 50% is megtakarítható.

Időigényes telepítés helyett, egyszerűen beszerelhető és használható

A termék már meglévő nyomógombbal vezérelhető, így a telepítéséhez nincs szükség fúrásra-faragásra vagy vésésre, majd ezek nyomának eltüntetésére. A fényerőt ezután manuálisan vagy akár a saját, beállított határértékek alapján, teljesen automatizáltan is vezérelhetjük. A termék egy másik nagy előnye, hogy a használata során nem kell a fényforrások különböző típusaira figyelni, terhelésekkel foglalkozni. A LIC-1 világítás intenzitásvezérlő valóban univerzálisan felhasználható, hiszen R, L, C, típusú terhelések, ESL, azaz dimmelhető energiatakarékos lámpa, és LED lámpák is szabályozhatók az eszközzel. 

Műszaki paraméterek és további részletek a LIC-1 világítás intenzitásvezérlővel kapcsolatban: itt.

 
ELKO EP Hungary kft., Hungária körút 69., 1143 Budapest