Rólunk>Menjünk együtt az ISE kiállításra!

Menjünk együtt az ISE kiállításra!

Van már programja február elején? Ha nincs, és éppen Hollandiában jár akkor, önt is szeretettel várjuk az év egyik legjelentősebb technológiai kiállítására, az ISE (Integrated Systems Europe) 2018-ra. 

A kiállítás évről-évre február elején, 2018-ban február 6.-9.-ig, a RAI Kongresszusi Központban kerül megrendezésre Amszterdamban. A nívós rendezvény főként a smart technológiák, intelligens otthon- és épületautomatizálási rendszerek integrációjának lehetőségeire fókuszál, de ezeken kívül is számos témát érint.

Ezt az eseményt természetesen az ELKO EP sem hagyhatja ki, így mi biztosan ott leszünk Hollandiában és termékkínálatunk számos újdonságát, innovatív megoldását is bemutatjuk majd. Ízelítőt mutatunk az iNELS rendszer vezetékes (iNELS BUS System) és vezeték nélküli (iNELS RF Control System), illetve az IoT (Internet of Things –iNELS Air) megoldásainkból, de a fényerőszabályzással kapcsolatos termékeinket is megismerheti a közönség. Ezek mellett referenciáink közül is csemegézhetnek az érdeklődők. Pl. bemutatunk néhány, eddig kiépített, változatos méretű szállodákban működő rendszerünket is.  Egyszerűen fogalmazva, mi már alig várjuk az ISE 2018 kiállítást, és hogy Önnel is találkozzunk az eseményen Amszterdamban!

 
ELKO EP Hungary kft., Hungária körút 69., 1143 Budapest