Rólunk>Önt is várja a For Arch 2018 Kiállítás!

Önt is várja a For Arch 2018 Kiállítás!

Jelenleg is zajlik a Cseh Köztársaság legnagyobb építőipari kiállítása és vására, a For Arch 2018. Az idén szeptember 18-22 között megrendezésre kerülő esemény immáron 29. alkalommal várja a prágai PVA EXPO Prague - Kiállítási Központban az érdeklődőket a világ minden tájáról. Cégünk az iNELS rendszerrel jelenik meg ezen a nagyszabású- és a szektor számára kihagyhatatlan eseményen, hiszen ami nálunk a Construma kiállítás, az Csehországban a For Arch! Ha a napokban arra jár, a 4-es csarnok B szekciójának 15. standján találhat meg bennünket…

A rendezvényen az iNELS segítségével bemutatjuk, hogy mi is az az okos otthon, hogyan működnek ezek az intelligens villanyszerelési rendszerek akár más épületekben is, és hogy a közeljövőben várhatóan milyen lehetőségek állnak majd rendelkezésre az otthonaink fejlesztésére. Tudjon meg mindent arról, hogyan teszik egyszerűbbé és élvezhetőbbé mindennapjait a smart home rendszerek, és különböző „okos” készülékek. Arra is törekszünk, hogy megmutassuk, napjainkban már pofon egyszerűen hozhatunk létre okos házat, akár saját, meglévő ingatlanunkból is.

Kitérünk arra, hogy hogyan lehet hangvezérléssel irányítani egy ilyen rendszert a különböző „asszisztensek” (Pl. Alexa, Echo, stb…) segítségével, hogyan válik lehetővé a különböző otthoni elektromos készülékeink vezérlése okostelefonunk segítségével.  De azt is megtudhatja, hogyan vezérelheti pl. otthona világítását távolról, akár több száz, több ezer kilométerről is és persze sok más érdekességgel is készülünk. Megmutatunk minden lehetőséget, részletesen elmagyarázzuk őket, akár azonnal belekezdhet otthona, vagy bármely más ingatlanja „okosításába”.

A kiállítással kapcsolatos részletes információkat itt találhatja meg.

A képeken láthatja, milyen standdal készültünk pl. tavaly…

Szeretettel várjuk látogatását!

 
ELKO EP Hungary kft., Hungária körút 69., 1143 Budapest