Rólunk>Plovdivi látogatás

Plovdivi látogatás

Társaságunk részt vett a 2017-es Nemzetközi Műszaki Kiállításon, amelyet Plovdiv, vagyis Bulgária második legnagyobb városának kongresszusi központjában rendeztek a közelmúltban. 

A kiállítás és vásár különböző technológiai ágazatok termékeit és megoldásait mutatja be, az építőipartól az informatikán át egészen a környezetvédelemig. Vállalatunk egyedüliként képviselte az iparágat. Mi voltunk az egyetlen cég, amely az intelligens automatizálási rendszereit - nevezetesen az iNELS BUS (vezetékes) épületautomatizálási- és az iNELS RF Control (rádiófrekvenciás, vezeték nélküli) épületfelügyeleti megoldásait - mutatta be. Emellett persze az ELKO EP által gyártott - különféle, akár speciális vezérlési feladatokra is alkalmas - moduláris elektronikai eszközöket (más néven reléket) is megismerhette a közönség. 

A kiállításon az Interpower Ltd. nevű globális vállalattal együttműködve vettünk részt, amely elsősorban intelligens otthoni elektronikai cikkeket gyárt. A standunkat a bolgár közlekedési miniszter, Ivailo Moskovski is meglátogatta, aki szintén ellátogatott a rendezvényre. 

Ha érdeklik az okos megoldások, ne habozzon belepillantani katalógusainkba - amelyekben teljes körű áttekintést talál relé termékeinkről, vagy éppen a vezeték nélküli intelligens villanyszerelési rendszerünk által kínált lehetőségekről.

 
ELKO EP Hungary kft., Hungária körút 69., 1143 Budapest