Rólunk>Saudi Build Expo, az ELKO EP részvételével

Saudi Build Expo, az ELKO EP részvételével

Október 22-25 között rendezték meg Szaúd-Arábia fővárosában, Rijádban, a főként az építőiparral, építő- és építési segédanyagokkal és környezetbarát megoldásokkal foglalkozó, Saudi Build Expo kiállítást. Az esemény a maga nemében a Közel-Kelet legrangosabb rendezvénye, amely immáron 36. alkalommal várta az érdeklődőket.

Az ELKO EP volt az egyetlen cseh kiállító a rendezvényen. Standunk főként az iNELS RF Control vezeték nélküli épületfelügyeleti megoldás bemutatására koncentrált. A látogatók az interaktív bemutatóbőröndökben összeállított rendszerekkel kipróbálhatták a teljes világítás, a légkondicionálók, a biztonsági kamerák, vagy épp a LARA Intercom intelligens vezérlését, nyomógombokról, fali vezérlőkről, vagy az iHC applikációink segítségével saját okostelefonjukról is. Emellett a vendégszoba-kezelő rendszerünket (GRMS - Guest Room Management System) is bemutattuk, amelyet kifejezetten a nagyméretű szállodák szobáinak és lakosztályainak központi, automatizált vezérléséhez fejlesztünk.

A rendezvényen több mint 350 vállalat vett részt kiállítóként, a világ minden tájáról - Afrikából, Ázsiából, Európából és az Egyesült Államokból is érkeztek szép számmal. A kiállítók között a legnagyobb arányban természetesen a Szaúd-arábiai vállalatok voltak, de Kínából, Németországból és Törökországból is jelentős számban képviseltették magukat. 

 
ELKO EP Hungary kft., Hungária körút 69., 1143 Budapest