Rólunk>Új kirendeltséget nyitottunk a Balti-tengernél

Új kirendeltséget nyitottunk a Balti-tengernél

Az ELKO EP vállalat megnyitotta legújabb, Balti országokért (Észtország, Lettország és Litvánia) felelős képviseletét.

Az új fióktelep központja Lettország fővárosában, Rigában van, de csapat tagjai rendszeresen látogatják majd mind a három országot. A vezetői feladatokat a lett Glebs Kiselovs (kiselovs@elkoep.com) látja el, míg a technikai kérdésekben a szintén lett Edgars Stroganovs (e.stroganovs@elkoep.com) jár majd el. 

Számunkra ez egy nagy siker, mi és a partnereink már régóta vártunk erre a pillanatra.” – mondta el Glebs Kiselovs. „Az új kirendeltséggel közelebb lehetünk partnereinkhez és a végfelhasználókhoz is, így szükség esetén sokkal komplexebb és gyorsabb technikai támogatást nyújthatunk, amellett, hogy a marketing aktivitásunkat is felpörgethetjük a régióban. Célunk, hogy a helyi piac legjobb IoT vállalatává váljunk, amihez immáron minden feltétel rendelkezésre is áll.” 

Az ELKO EP Baltic fiatalos lendülettel és az otthon-automatizálás, marketing és IT területeken szerezett szerteágazó tapasztalatokkal vág bele a munkába. Ezt a fiatalos attitűdöt már a fióktelep puszta elhelyezkedése is támogatja - az új leányvállalat irodája Riga egyik legmodernebb „co-working típusú” irodaközpontjaként is funkcionáló „People Work”-ben található, amely az innovatív dizájn és a modern munkakörnyezet különleges kombinációjával várja a dolgozókat. 

Június közepén kezdődött meg a munka; a balti csapat oktatások rendszeres szervezésével, műszaki támogatással és partnerlátogatásokkal segíti majd az itteni telepítő-rendszerpartnerek munkáját. Ezzel új időszámítás kezdődik a régióban!

A balti irodát az érdeklődők ezen a címen találják meg, ahol szívesen mutatjuk be valamennyi termékünket és megoldásunkat, a moduláris elektronikai eszközöktől (Relé) az iNELS RF Control vezeték nélküli épületfelügyeleti rendszeren és a szállodai megoldásainkon át egészen az IoT és Smart City területekhez kapcsolódó (iNELS Air) termékeinkig. 

Ha Rigában jár, látogasson meg bennünket, szeretettel várjuk!

 
ELKO EP Hungary kft., Hungária körút 69., 1143 Budapest