Rólunk>Újabb közösségi siker, immáron harmadszor!

Újabb közösségi siker, immáron harmadszor!

Átadtuk a MegSzépülAVárosom program legújabb győztesét

Társaságunk 2012-ben csatlakozott az ÉpítkezemFelújítok kezdeményezéshez, annak érdekében, hogy minél jobban támogassa meglévő és leendő ügyfeleit. A

kezdeményezés célja az volt, hogy több - jellemzően az építkezés/felújítás piacán tevékenykedő, saját területén meghatározó szereplőnek számító - vállalattal összefogva, kézzel fogható és hasznos tippekkel, tanácsokkal lássuk el az építkezni/felújítani vágyókat. 

Az ELKO EP mottójához híven ("Mindig többet") és a kezdeményezés sikerein felbuzdulva arra gondoltunk, hogy ezen felül teszünk majd azért is, hogy ne csak otthonaink, de a környezetünk is szép legyen. Ennek érdekében a kezdeményezés mögött álló cégek (ELKO EP Hungary Kft., iNELS, Ravak, Mapei, Allianz, Abai, Roll-Lux, Cetelem, Bramac, enHome, a NagykerMarketing közreműködésével) létrehoztáka MegszépülAVárosom programot, amelynek célja, egy vidéki város vagy budapesti kerület egy közterületének felújítása, megszépítése, amely a közösség javát szolgálja. 

 

A program működése dióhéjban: 

  • Bárki díjmentesen voksolhat egy, külön erre a célra létrehozott online felületen, egy vidéki városra vagy fővárosi kerületre, ahol szeretné, hogy egy közterület (park, játszótér, stb..) felújításra kerüljön
  • A szavazást követően, a győztes település vagy budapesti kerület önkormányzatával egyeztetve kiválasztják azt a közterületet, amit a programban résztvevő cégek saját költségen, a lakosság bevonásával megszépítenek (közösségi oldalakon történik a voksolás)
  • A program "megkoronázása" pedig maga a konkrét kivitelezés, a terület tényleges megszépítése

Idén, 2016-ban 34.536 szavazattal Budapest XVII. kerülete nyert. Az egyeztetések és a szavazás után a konkrét választás a Rákosmente, 1172. Budapest, Aranykút utca 3. alatt található játszótér melletti területre esett. 

A munkálatok befejeződtek, így Rákosmente lakosai 2016. augusztus. 16-tól használhatják a vadonatúj sporteszközöket (street workout, street fitness eszközök), hogy akár mindennap karban tarthassák testüket. A program természetesen nem áll le! Veszprém, Esztergom és Rákosmente után már lehet szavazni a 2017-es év leendő nyertesére. Ne habozzon, szavazzon és szóljon a szomszédnak is! 

Korábbi nyertesek és megvalósult munkálatok: itt. 

A MegszépülAVárosom programról bővebben: itt. 

 
ELKO EP Hungary kft., Hungária körút 69., 1143 Budapest