Rólunk>VS-sorozatú segédreléink

VS-sorozatú segédreléink

Segédreléket akkor használunk, amikor a kapcsolóelem kapacitásánál nagyobb terhelést szeretnénk kapcsolni. Tehát egyrészt nagyobb terhelések kapcsolására, másrészt kontaktusok "többszörözésére" alkalmasak. De miért válassza az ELKO EP vállalat VS-sorozatú segédreléit? "Három a magyar igazság!... és egy a ráadás" - mondják, így mi is 4 érvet mutatunk: 

  • a 3x16 A váltóérintkezős változatok lehetővé teszik a kimenet 3 kontaktusra osztását, így több, nagy teljesítményű fogyasztó egyszerre történő kapcsolására és 3 fázisú alkalmazásra is használhatók. 
  • széles körben használhatók. Alkalmasak többek között világítás, redőnyök, napellenzők, fűtőberendezések, kazánok, vagy bármilyen más fogyasztó kapcsolására.
  • az installációs mágneskapcsolókkal (kontaktorok) összehasonlítva, sokkal halkabb működést mutatnak (szinte hangtalan kapcsolás)
  • Az 1-MODUL széles, DIN sínre telepíthető változatoknál nincs szükség távtartóra, vagy a légáramlati rések kihagyására, egyszerűen egymás mellé sorolhatók

A VS-sorozat az alábbi 6 segédrelé-típust tartalmazza: VS116K, VS116U, VS308K, VS308U, VS316/24V, VS316/230V. További információkat a segédreléinkkel kapcsolatosan itt találhat. 

 
ELKO EP Hungary kft., Hungária körút 69., 1143 Budapest