Rólunk>ELKO EP a TV-ben

Falforgatók 1.rész

A sorozat első intelligens rendszerrel felszerelt háza Vecsésen található. Az épület tetőterébe az iNELS RF Control intelligens otthon rendszer került beépítésre. Az RF-Touch központi vezérlővel valódi okosház vált az épületből, és olyan funkciók könnyítik a tulajdonosok életét, mint a központi vezérlővel irányított csoportos kapcsolások vagy a gyerekszoba fűtésének automatikus vezérlése. 

 

Falforgatók 2. rész

Ebben a műsorban a Falforgatók csapata egy budai bérház emeletén található lakást fordított ki a sarkából. A lakás érdekessége, hogy az RF Touch érintőképernyős vezérlővel kapcsolható és szabályozható a világítás, és automatikusan vezérelt a fűtés és a légkondi. 

 

Falforgatók 3. rész

A Falforgatók ebben a műsorban egy budapesti lakást alakítottak át, ahol utólag volt szükség "okossá" tenni a világítás és a fűtés vezérlését. Az iNELS RF Control vezeték nélküli rendszer segítségével a villanyszerelők a feladványt sikeresen megoldották, aminek köszönhetően okostelefonról vagy táblagépről is vezérelhetők a beépített funkciók.     

 

Falforgatók 4. rész

A Falforgatók segítségével egy szokványosnak nem nevezhető lakásba került beépítésre az iNELS épületautomatizálási rendszer. A lakás különlegessége, hogy a budai vár alatt található, a falak kőből készültek, és nagyjából 1m vastagok. Ez nem könnyítette meg a rendszer kiépítését, de azért itt is sikerrel jártak a szerelők. 

 

Falforgatók 5. rész

Egy budapesti panel lakás automatizálását oldottuk meg a Falforgatók csapatával. Az iNELS RF Control rendszer vezérlését az RF Touch érintőképernyős központi vezérlő egység biztosítja. Mit jelent ez a gyakorlatban? Többek közt azt, hogy a lakás redőnyeit a beállított időzítések szerint, automatikusan mozgatja a rendszer. 

 

Falforgatók 6. rész

A budai lakás szerencsés lakói az intelligens otthon számos előnyét élvezhetik.Egyebek mellett pl. a fényerőszabályzással ellátott színes RGB LED szalag világítást, amely a nappaliba varázsol kellemes hangulatot. A lakás valamennyi világítása az iNELS RF Control rendszer intelligens kapcsolóival vezérelt, amelyek elemről működnek, így oda helyezhetők, ahol a leginkább praktikus, és nem oda, ahová vezeték van húzva. 

 

Falforgatók 7. rész

Az ebben a részben sorra került lakás az átalakítás során nagyban megújult, és intelligenssé vált. A központi irányítást az RF Touch érintőképernyős vezérlő biztosítja. Az intelligens rendszer több világítási kör időzített kapcsolását és szabályzását biztosítja.

 

iNELS RF Control a gyakorlatban

A Falforgatók műsorában Sági Szilárd megmutatja a vezeték nélküli kapcsolás egyik felhasználási lehetőségét. Vajon mi lehet az? 

 

Logus90 szerelés a Falforgatókban

Villanykapcsoló vagy dugalj szerelése még soha nem volt ilyen egyszerű! A Logus90 szerelvények gyorsan és könnyen beköthetők, ráadásul a szebbnél szebb keretekkel a lakás igazi ékességei lehetnek. 

 
 
ELKO EP Hungary kft., Hungária körút 69., 1143 Budapest