Rólunk>Tagságok, együttműködő partnerek

VG3 Consulting

VG3 Consulting

"A VG3 Consulting a startup vállalkozások és a befektetők közötti közös nyelvet jelenti."

 

www.vg3consulting.eu

Magyar-Szlovák Közös Inkubációs Központ Pócsmegyer

Magyar-Szlovák Közös Inkubációs Központ Pócsmegyer

Az Inkubátorház célja a fiatal vállalkozások és vállalkozók támogatása, a betelepülők számára - a piacnál jóval kedvezőbb áron - üzleti infrastruktúra és különféle szolgáltatások biztosítása. Közösségének tagjai aktívan segítik egymást üzleti kapcsolatokkal, tudás transzferrel, ami megkönnyíti a piacra lépést, a piacon maradást és a későbbi növekedést. 

www.inkubatorhaz.pocsmegyer.hu

Stílus & Otthon összefogás

Stílus & Otthon összefogás

A Stílus & Otthon összefogás egy felhasználóbarát honlapot hozott létre, kettős céllal. Egyrészt egy hasznos felületet kínál, amellyel megspórolható rengeteg, internetes keresgéléssel töltött idő, hiszen az oldal rendelkezésre bocsát egy ötlettárat, amelyben konkrét, könnyen megvalósítható megoldásokat talál. Sőt, megtekintheti az adott belső térről, dekorációról készült képeken szereplő termékek leírását és cikkszámait is. Ezen kívül az oldalon a piacvezető partnercégek beszerzési helyeinek listája is szerepel. Tehát egy igazán egyszerűen kezelhető felület jött létre, amelynek segítségével költözéskor, házépítés vagy felújítás esetén, rengeteg időt és pénzt spórolhat. 

MAPASZ tagság

Magyar Passzívház Szövetség

A MAPASZ (Magyar Passzívház Szövetség) Innovatív Épületek Egyesület, 2007-ben azzal a céllal jött létre, hogy ösztönözze az innovatív, vagyis energiahatékonyan, környezetbarát módon és komfortosan működő épületek létesítését és üzemeltetését. Ehhez, többek közt, népszerűsíti a megújuló energiaforrások használatát és támogatja az azokra történő fokozatos átállást, szakmailag támogatja a meglévő épületek hatékony energetikai felújítását, törekszik egy, az információáramlást, minőséget és továbbképzéseket szolgáló hálózat létrehozására, ápolja a nemzetközi kapcsolatokat a tapasztalat és információcsere érdekében. 

Tagjai között az építőipar számos területén, pl. energetika, vezérlés tevékenykedő vállalatok, mérnök - és építészirodák, tervező - és kivitelezőcégek is megtalálhatóak. 

ÉpítkezemFelújítok

ÉpítkezemFelújítok

2012-ben a rengeteg háztartási baleset, a nem megfelelő kivitelezésből fakadó megbetegedések és fölösleges kiadások, illetve egyéb "katasztrófák" kiküszöbölésének céljából jött létre az ÉpítkezemFelújítok társulás, azzal a céllal, hogy támogassa a magyar lakosság építkezési vagy felújítási munkálatait. A társulás folyamatosan naprakész információval, hasznos ötletekkel és tippekkel látja el az építkezést/felújítást végző családokat. 

A kezdeményezést 8, az építkezéshez szorosan kapcsolódó és területén piacvezetőnek számító cég keltette életre. Indulása óta a társuláshoz országszerte 400 szakkereskedés is csatlakozott, akik tapasztalataikkal és tanácsaikkal egy-egy építkezés vagy felújítás kapcsán több tíz vagy akár százezer forintot spórolnak az oldalra látogatóknak. 

"Intelligens otthon szövetség" (Asociace chytrého bydlení)

"Asociace chytrého bydlení" (Intelligens Otthon Szövetség)

Az "Intelligens Otthon Szövetség" (Asociace chytrého bydlení“) ötlete azért született meg, hogy összehozzon olyan épületautomatizálási, építész, audio-video technológiák, klíma és - hővisszanyerő berendezések, háztartási gépek, kamera - és riasztórendszerek, világítástechnika, stb... területek szakértőit, akik érdekeltek az "intelligens élet" népszerűsítésében és terjesztésében.  

Az "Intelligens Otthon Szövetség" tagjainak közös érdeke egy olyan független társulás létrehozása, ami kutat, népszerűsít és oktat az intelligens otthonokkal és épületekkel kapcsolatban, amelyek egészségesebb és sokkal kényelmesebb mindennapokat kínálnak felhasználóiknak, amellett, hogy a háztartás kezelését is hatékonyabbá és egyszerűbbé teszik. 

"Egyedi elektronikai tervezési - és telepítési egyesület" (CEDIA)

CEDIA tagság

Az "Egyedi elektronikai tervezési - és telepítési egyesület" ("Custom Electronic Design & Installation Association" - CEDIA") egy, több, mint 3500 vállalatot a tagjai közt tudó nemzetközi kereskedelmi szervezet, a lakossági automatizálás területén. A szilárd alapokra épülő társulás hozzáférést biztosít a legmodernebb oktatási, hitelesítési és kutatási anyagokhoz, ezzel párhuzamosan törekszik - a potenciális vásárlók minél szélesebb körében - megismertetni az intelligens épületek fogalmát, amellett, hogy bővíti a területtel kapcsolatos ismereteiket is. 

Az 1989-ben az USA-ban alapított egyesület mára az iparág legnagyobb nemzetközi szaktekintélyévé nőtte ki magát. 

E|A tagság

E|A tagság

Cégünk az EIA egyesület tagja. Az egyesület a csehországi villamossági vállalatok egyesületbe tömörítésével foglalkozik immár hosszú évek óta. 

Az egyesület vállalkozók és munkaadók szövetsége, magán- és jogi személyeket tömörít a villamosipar összes szegmenséből, illetve az egészségügyi ipar, az informatikai szolgáltatások és egyéb rokon területen tevékenykedő gyártó vagy kereskedő cégekkel együtt.

Az EIA egyesület csapata komoly lobbitevékenységet fejt ki az állami szervek irányába saját érdekei érvényesítésének érdekében. Ennek érdekében közvetlen kapcsolatot tart fenn a csehországi Ipari és Gazdasági Minisztériummal, a Gazdasági Minisztériummal stb. 

Thread

Thread csoport tagság

A "Thread" non-profit csoport létrejöttének egyetlen célja van: "Megalkotni a legtökéletesebb módját a háztartásban található berendezések egy rendszerben történő összekapcsolásának és vezérlésének." A Thread protokoll segítségével, meghatározott hálózati szabványokat alkalmazva egyszerűen, biztonságosan és megbízhatóan köthető össze a háztartás több száz eszköze ás berendezése egyetlen rendszerbe. A csoport egyszerű szerkezeti felépítéssel rendelkezik, 3 tagsági szinttel: Partner, Közreműködő, Szponzor.  

KNX

KNX egyesület

Az egyesület tulajdonát képzi az épületautomatizálás területén használt, világszinten szabványosított KNX hálózati kommunikációs protokoll, emellett pedig a KNX logó és védjegy tulajdonosa is. A KNX Szövetség egy, a Belga Jogrendszer alapján létrehozott, non-profit alapon működő társulás. A tagjai között olyan gyártó cégek szerepelnek, amelyek otthon és épületautomatizálási felhasználásra fejlesztenek különböző, KNX szabványra épülő, készülékeket és alkalmazásokat pl. a világításvezérlés, redőnyvezérlés, hűtés/fűtés, szellőzés, energia fogyasztás mérés - és menedzselés, riasztórendszer, háztartási berendezések, audio/video és még sok más hasonló területen. A gyártócégek mellett a szolgáltatók is (közművek, telekommunikációs vállalatok...) a KNX csoport tagjaivá válhatnak. 

 
ELKO EP Hungary kft., Hungária körút 69., 1143 Budapest