Rólunk>Tanúsítványok és elismerések

Óriási elismerést kapott az RF Touch vezérlő - "ZLATÝ AMPER" díj

Grandiozní ocenění pro RF Touch - ZLATÝ AMPER

Az AMPER nemzetközi elektrotechnikai kiállításon a kiállítás fődíját, az ARANY AMPER díjat cégünk terméke nyerte el. A díjazott termék az RF-Touch vezeték nélküli érintőképernyős vezérlő egység, amely amellett, hogy nagyon praktikus, esztétikailag is egy jól sikerült termék. Nagyra értékeljük ezt a szakmai elismerést! 
Ugyanezen a kiállításon a Cseh-Morva Elektrotechnikai Egyesület díját is elnyerte ez a termékünk, amelyet szintén örömmel vettünk át.

GRAND PRIX elismerést kapott az iNELS Multimedia

Čestné uznání GRAND PRIX pro iNELS Multimedia

Nagy örömünkre szolgál, hogy az immár több éves igyekezetünk az otthon teljes körű felügyeletét szolgáló, a televízió képernyőjéről vezérelhető korszerű rendszer kifejlesztése - az iNELS Multimedia - terén meghozta gyümölcsét. A Prágában megrendezett Electron 2011 kiállítás szakmai zsűrije mellett a vásárlók is díjazták termékünket, amely így a "Kiállítás legjobb terméke" Grand prix versenyében elismerésben részesült.

 

Technology Fast 50 díj

Ocenění Technology Fast 50

Cégünk az ELKO EP a Közép-Európából nevezett 500 cég közül a 27. helyezéssel zárta a rangos Technology Fast 50 verseny hetedik évfolyamának versenyét, amellett, hogy az első 26 helyen szinte kizárólag az IT szektorban tevékenykedő cégek helyezkedtek el. 

A Central European Technology Fast 50 az egyetlen verseny, amely rangsorolja a Közép-Európai térségben a műszaki területen tevékenykedő vállalkozásokat a növekedési ütem és a megtermelt haszon szempontjából, ötéves időszakot értékelve.    

Az AMPER 2011 kiállításon nyert díjak

2011-es év újításáért járó díj
Cseh-Morva Elektrotechnikai Egyesület díja, 2011
"Zlatý Amper" - Arany Amper díj 2011

Arany termék - SMR, ELEKTROTECHNIKA 1999

Az SMR Szuper-multifunkciós relé "Arany termék" díjat nyert az Elektrotechnika 99 - Ostrava kiállításon, az automatizáció szegmensben. 

 
ELKO EP Hungary kft., Hungária körút 69., 1143 Budapest