Rólunk>Társadalmi felelősségvállalás

Társadalmi felelősségvállalás

Társaságunk meggyőződése, hogy hosszú távon egy vállalat csak úgy válhat piacvezetővé egy adott területen, ha üzleti tevékenysége, kommunikációja és célkitűzései nem csak ügyfeleinek, partnereinek, beszállítóinak és alkalmazottainak szükségleteivel, de környezetének érdekeivel is összhangban áll. Ezért döntöttünk úgy, hogy gondolkodásunkat és alapvető célkitűzéseinket is párhuzamba állítjuk a minket körülvevő társadalom hosszú távú érdekeivel. 

A vállalati kultúránk szerves részét képző társadalmi felelősségvállalás vagy más néven CSR (Corporate Social Responsibility) nem merül ki egyszerűen néhány karitatív jellegű megmozdulásban, hanem igyekszünk azt beépíteni az összes tevékenységünkbe, hogy ezáltal hozzájáruljunk egy hosszú távon is fenntartható társadalom kialakításához. 

Bízunk benne, hogy a közel - és a hosszabb távú - jövőben is egyre több cég követi példánkat. Ezzel, akár egy- egy kezdeményezés támogatásával is, nagyban hozzájárulhatnak a fenti célok eléréséhez. Valljuk, hogy akinek módjában áll, kötelessége segíteni az erre rászorulókat, hiszen ez mindannyiunk kiemelt érdeke.

 
ELKO EP Hungary kft., Hungária körút 69., 1143 Budapest