Rólunk>Társadalmi felelősségvállalás>Támogatjuk a kroměříži kórház Onkológiai Osztályát

Az ELKO EP a Kroměříž-i kórház Onkológiai Osztályának fő támogatója 

Az emberek mindig nagylelkűek, ha egy nemes cél támogatásáról van szó. Nem volt ez másképp a csehországi Kroměříž-i (Zlín-megye) kórház onkológiai ostályának Jótékonysági Napján sem - az eseményen résztvevők anyagi adományaikkal , vagy részvételükkel támogatták az osztály működését. A kórház az esemény keretében bemutatta kiemelt támogatóit is. 2015-ben ezek a holesovi székhelyű ELKO EP s.r.o. és a kroměříži Floria Kiállításszervező vállalatok voltak.  


Vállaltunk előszeretettel támogatja a közérdeket szolgáló kezdeményezéseket. Ennek jegyében 2015 tavaszán az egészségügyi intézmény generál támogatójává vált. Az anyagi jellegű támogatáson túl, a kórház kiemelt osztályait cégünk ellátja az iNELS épületautomatizálási rendszerrel. A rendszer kiépítésénél kizárólag egyetlen szempont számít, ez pedig az, hogy a lehető legnagyobb segítséget nyújtsa a betegek számára. Mintegy járulékos, ámde el nem hanyagolható hozadéka a rendszer kiépítésének, hogy jelentős mértékű energia megtakarítást is eredményez a kórház számára.

A támogatás előnyeit elsődlegesen az Onkológiai Osztály élvezi. 

Az osztályon dolgozó személyzet nagyon magas szakmai színvonalon látja el feladatát. Az adományból most a betegszobákat szeretnénk színvonalasabbá tenni.“ mondta Dr. Lenka Mergenthalová, a kórház igazgatótanácsának elnöke. “ Az energia költségek csökkenésével a megtakarított forrásokat is az osztály fejlesztésére fordíthatjuk.
Nagy öröm számunkra, hogy sokan segítik kezdeményezésünket. Nagyra értékeljük és köszönjük az ELKO EP vállalat támogatását
“ – tette hozzá az igazgatónő. 

A kórház a Jótékonysági Nap keretében összegyűjtött valamennyi adományt az Onkológiai Osztály működésének támogatására fordítja. 

Balról: Jiří Javora - Kroměříž kórházának főigazgató helyettese, Hana Příleská - KN Ing. igazgatósági tag, Monika Pučková - marketing asszisztens, ELKO EP, Mgr. Renáta Večerková - PR szakember, Dr. Lenka Mergenthalová – MBA, Kroměříž kórházának elnök-főigazgatója, Dr. Filip Ovesný – helyettes kereskedelmi vezető KN Pharm, Michal Vyhnánek - projektmenedzser, ELKO EP, Ing. Barbora Hovězáková – akvizíciós és logisztikai menedzsment CRM

    

Michal Vyhnánek, projektmenedzser és Dr. Lenka Mergenthalová, MBA elnök-igazgató

 
ELKO EP Hungary kft., Hungária körút 69., 1143 Budapest