LARA Intercom

Az Ön házi portása

LARA konfigurátor  

 


LARA INTERCOM

A LARA nem csak internet rádió és zenelejátszó, hanem INTERCOM (Házitelefon), VIDEOTELEFON és AUDIOZÓNA-ként is funkcionálhat. 

Házakba, lakásokba, bármilyen épületbe beépíthető.

INTERCOM

Úgy kell odakönyörögni a gyerekeket az asztalhoz, hogy végre üljenek le az ebédhez? Unja már, hogy rohangálnia kell utánuk a házban? 

Ebben az esetben is segít a LARA. Ezt úgy teszi, hogy az egy rendszeren belül, különböző helyiségekben elhelyezett eszközökön keresztül beszélgetni lehet, mint egy házitelefonon. Ennek a funkciónak köszönhetően odaszólhat például a konyhából a gyerekszobába, hogy mindenki jöjjön ebédelni. Az egységekkel külön-külön vagy akár az összeset bevonva, csoportosan is kommunikálhat. 

 

VIDEOTELEFON  

A LARA képes akár egy házi portás feladatkörét is ellátni, ha Ön úgy akarja. A Csehországban gyártott csúcsminőségű 2N Helios típusú kaputelefonok képesek hanggal és képpel kommunikálni a LARA médialejátszóval. Egy rendszerbe több kaputelefon is bevonható (Connection Server segítségével), és akár 64 darab LARA lejátszó csatlakoztatható. Ez különösen nagyobb rendszerek, pl.irodaházak, társasházak esetében hasznos. Az IHC-MA és IHC-MI okostelefonra (Android, iOS) történő telepítése után a kaputelefon képét telefonjára is továbbíthatja. Ez különösen akkor hasznos, ha épp nincsen otthon, vagy ha éppen olyan teendője akad, melyet nem tud félbe szakítani. 

AUDIOZÓNA, amely lehetővé teszi, hogy az épület bármely részén lejátssza kedvenc zenéit. A LARA Intercom is képes zenéket lejátszani, a központi adattárról, amelyre telepítve van a Logitech Media Server. 

 

További, részletes információért tekintse meg a készülékről szóló brossúránkat!

 

Funkciók: 

 

  
Bekötési rajz:
Vezérlés:

Külső panel érintéséve, IR távirányítóval, de akár okostelefonról és táblagépről is.

 

Megjelenési lehetőségek:

Kód

Név

EAN

 


(nagyításhoz kattintson a képre)

LARA-IC/BR

LARA Intercom_fehér

8595188149389

LARA-IC/AL

LARA Intercom_alumínium

8595188149372

LARA-IC/GE

LARA Intercom_jég

8595188149396

LARA-IC/PE

LARA Intercom_gyöngyház

8595188149426

LARA-IC/MF

LARA Intercom_elefántcsont

8595188149419

LARA-IC/IS

LARA Intercom_szürke

8595188149402

 

 

 
 
ELKO EP Hungary kft., Hungária körút 69., 1143 Budapest