Termékek>AUDIO/VIDEO>RIVA hangrendszerek

Cocktail-party a RIVA Arenával...

Cseppálló akkumulátor a hordozhatóság érdekében!

A RIVA

A RIVA Audio termékeit leginkább a Bluetooth hangszóróival azonosítjuk. A vállalat a legújabb, vezeték nélküli újdonságai, a RIVA WAND sorozat két részes szettje már Magyarországon és az ELKO EP Hungary Kft. kínálatában is kapható. 

Kiknek ajánljuk a RIVA WAND sorozatot? 

A termékcsaládot leginkább a többszobás lakással rendelkező zenerajongóknak ajánljuk, akik szeretnék, hogy kedvenc muzsikáik kiváló minőségben, az egész ingatlant átjárva szólaljanak meg. A „RIVA Arena” fantázianévre hallgató kisebbik egység mozgatása egyszerűbb, hiszen akkumulátorral bővíthető, így hálózati feszültség nélkül is igen nagyon komoly, 20 órás lejátszási időt képes produkálni. A RIVA Festival nagyobb teljesítményre képes, cserébe több, mint 6 kilogramm, ezért nehezebben mobilizálható.

A RIVA család a legjobb kihasználhatóság szempontjából, úgynevezett: WAND (Wireless Audio Network Design) sorozatú Multi-Room “+” vezeték nélküli kategóriába tartozik.

Megfelelő választás mindazoknak, akik élethű audió élményre vágynak otthonukban, irodájukban vagy akár a szabadban. A Riva hangrendszerek a Wi-Fi hálózatlehetőségeit kihasználva korlátlan szabadságot és rugalmasságot kínál úgy, hogy bármit, bárhogy, bárhol hallgathassunk.

 

 

 
 
ELKO EP Hungary kft., Hungária körút 69., 1143 Budapest