iMM Kliens/ Server

Videozóna lejátszó, mely lehetővé teszi a rendszer elemeinek vezérlését a TV képernyőről

 

 

Az iMM Server segítségével szinte az összes iNELS Bus Rendszerhez kapcsolt technológia irányíthatóvá válik. Így az egész ház egy teljesen más dimenzióba kerül, hiszen az összes eszköz egyetlen egyszerű alkalmazás, az iNELS Home Control (iHC) segítségével vezérelhetővé válik, központilag. A világítás- és fűtésvezérlés, árnyékolók, légkondicionáló berendezés, hőszívattyúk, kamerák, háztartási fogyasztók, kaputelefon, multimédia (audio, video), időjárás érzékelő állomás - csak, hogy néhány példát említsünk, mind egy applikációval kezelhető.

Ez az amit az iMM Kliens kínál. 

Az eszköz videozóna lejátszóként is funkcionál. A videozónán a televíziót értjük, amellyel így nem csak TV-t, képeket vagy filmeket nézhetünk, de zenét is hallgathatunk (ezek mind egy központi adattáron raktározódnak) vagy akár vezérelhetjük a hálózat szinte minden elemét. Erre az alaprajz Tv képernyőjén való megjelenítése ad lehetőséget; a bemásolt alaprajzon a különböző eszközöket ikonok jelzik. Ha éppen TV-t nézünk, aztán hirtelen szeretnénk tudni, mi történik a ház előtt, mi sem könnyebb, mint két kattintással megjeleníteni azt a TV képernyőjén. 

De ugyanígy megjeleníthetőek a fényképeink is. A videokamera képernyőjét is átirányíthatjuk a TV-re, ha valaki csönget a kaputelefonon, sőt akár kommunikálhatunk is a látogatóval.

A kép- és hangátvitelről a TV-hez csatlakoztatott HDMI kábel gondoskodik. A televízió vezérlése RS232 interfészen keresztül vagy IR jellel lehetséges, ha intelligens eLAN-IR box. 

Audio kimenet: 3,5mm- stereo Jack analóg kábel; optikia digitális kimenet optikai kábel esetén

iMM Kliens/Server - bekötési rajz (nagyításhoz kattintson a képre):

 

 

 

 
 
ELKO EP Hungary kft., Hungária körút 69., 1143 Budapest