Termékek>iNELS > BUS System>iNELS>Vezérlő egységek>EST3 érintőképernyős vezérlő

EST3 érintőképernyős vezérlő

Nyomógombok(ikonok), termosztát, RGB vezérlés, billentyűzet a biztonsági rendszerhez - megjelenítés

Az EST3 egység az iNELS rendszer egyik olyan vezérlőfelülete, amely lehetővé teszi több egység egy helyről történő vezérlését. Az eszköz több nyomógomb és fali kapcsoló kiváltását teszi lehetővé.


A vezérlő 3,5“ színes érintőképernyős, 3:4 képarányú kijelzővel rendelkezik. A képernyő alapfelbontása 240 x 320 pixel, színmélysége 16,7 milió szín (24 bit, True Color).

Az érintőképernyős kijelzőn látható ikonok mindössze egy könnyed érintéssel aktiválhatók. Az egyes ikonokhoz hozzárendelhető az általuk vezérelt funkció animált grafikája.

Az EST3 vezérlő egység több különböző képernyőfelülettel rendelkezhet:

- nyomógombok

- termosztát

- RGB vezérlés

- billentyűzet a biztonsági rendszerhez

A nyomógomb képernyőn igény szerint állítható be a megjeleníteni kívánt nyomógombok száma (2x2, 2x3, 3x3 vagy 4x3). A kijelzőn így akár 12 gomb is megjeleníthető, amelyekkel 12 különböző funkció kapcsolható.

A képernyőn látható vezérlő gombokhoz a "Beállítások" menüben rendelhető szimbólum (48 különböző szimbólum közül - redőny, égő, kapu, stb.) vagy 3 betűs megjelölés.

A termosztát képernyőn (hőmérséklet szabályozás képernyő) ±5 °C tartományban korrigálható a hozzárendelt fűtési kör hőmérséklete. Vagy megadható a kívánt hőmérséklet abszolút értéke. A hőmérséklet korrekció a +/- jelekkel, vagy a virtuális szabályzógomb segítségével végezhető el.


Az EST3 vezérlő egység nem rendelkezik saját hőérzékelővel, azonban az IDM programban hozzárendelhető a rendszerben található érzékelők bármelyike.

Az RGB vezérlés képernyő lehetőséget biztosít RGB fényforrások szabályzására és vezérlésére.  

A képernyő bal felső sarkában található négy kijelző pont segítségével visszajeleztethető bármely bemenet vagy kimenet állapota, azonnali tájékoztatást nyújtva.

V menu nastavení je možné defi novat jazyk manu, spořič obrazovky, režim spánku, nastavení jasu, volbu výchozí obrazovky a režimu zobrazení zařízení EST3.

A Beállítások menüben határozhatók meg a képernyőkímélő, az "alvás mód", a kijelző fényerő és a főképernyő beállításai.

Az EST3 vezérlő egység egy eszközként jelenik meg a BUS.

A vezérlő LOGUS90 dizájban készül (nem sorolható) és szerelvénydobozba építhető.

 
 
ELKO EP Hungary kft., Hungária körút 69., 1143 Budapest