Termékek>iNELS > RF Control>Rendszer eszközök>eLAN-RF-003 intelligens RF box a villamossági rendszer okostelefonról történő vezérléséhez

eLAN-RF-003 intelligens RF box a villamossági rendszer okostelefonról történő vezérléséhez

Az eLAN-RF-003 átalakító a LAN TCP/IP hálózatról érkező utasításokat alakítja RF jellé a párosított iNELS RF Control aktorok vezérléséhez, kétirányú kommunikációt biztosítva az ethernet és az RF rendszerek között.

Ez az átalakító lehetővé teszi a világítás, redőnyök, kapcsolható dugaljak és más fogyasztók vezérlését, úgy, hogy Önnek nem kell feltétlenül a vezérlés helyszínén lennie. Egy kis doboz, amely szót ért a telepített iNELS RF Control vezeték nélküli egységekkel, amelyek a berendezésekbe vagy az elosztó szekrénybe vannak telepítve. A beállítások során adja meg saját, testre szabott háttérképét, amelyre kiválaszthatja és elhelyezheti a vezérlő ikonokat, úgy mint a vezérelni kívánt berendezések hivatkozásait. A vezérlés a beállításokat követően gyerekjáték - telefonja, táblagépe vagy számítógépe böngészőjén keresztül tetszése szerint kapcsolhatja berendezéseit. Mindehhez nincs szüksége semmiféle speciális alkalmazásra. a vezérlő doboz segítségével ezt követően a világ bármely pontjáról, ahol rendelkezésre áll internet kapcsolat, Ön vezérelheti rendszerét.    

  • az eszköz továbbá használható ugyanazon hálózaton belül olyan helyeken, ahol a rádiófrekvenciás jel továbbítása az egyik helyiségből a másikba problémákba üközik a vasbeton födém miatt. Ebben az esetben két WiFi routerrel, vagy ethernet kábellel összekötve küszöbölhető ki ez a probléma. (lásd katalóguslap, 1., 2. ábra) 
  • az eszköz kétirányú kommunikációt folytat az aktorokkal (az ikon körüli keret zöld vagy piros színével jelzi az utasítás végrehajtását) 
  • az eszköz jelismétlő funkcióval is rendelkezik (repeater)
  • az eLAN-RF-003 felhasználható az iNELS RF Control rendszer aktorainak vezérlésére az iNELS Multimédia rendszeren keresztül (katalóguslap, 3.ábra.)
  • az eLAN-RF-003 eszköz beállítása az eLAN_konfigurátor szoftver segítségével történik (az alapkiszerelés része) később pedig a webes felületen keresztül. 
  • az alapkiszerelés része egy belső antenna, de rendelhető tartozékként csatlakoztatható hozzá AN-E típusú külső antenna is. 

Termékkód: 8595188146845

 
 
ELKO EP Hungary kft., Hungária körút 69., 1143 Budapest