Termékek>LOGUS90 – kapcsolók és aljzatok

Válasszon a műanyag keretek széles színskálájából vagy válassza a természetes anyagokból készült kereteinket üveg, fa, fém vagy gránit anyagból. A négyzet tökéletes szimmetriája, szabályos vonalak – mágikusan hat. Az Ön lakóterének mágiája.

(Kattintson a képre és a LOGUS90 konfigurátor program segítségével megtekintheti, hogyan mutatna az Önnek legjobban tetsző változat a szoba falán.)

Kapcsolók – ugyan csak a szerelési folyamat legvégén kerülnek a helyükre, mégis otthona egyik legszembetűnőbb díszei. Sokszor csak az utolsó pillanatban sikerül eldönteni, hogy elegáns üveg vagy eredeti fém keret lesz-e a nyerő...

A tökéletesen kivitelezett kereteket nem csak a hagyományos vagy a vezeték nélküli kapcsolókhoz, dugaljakhoz, de különböző aljzatokhoz (dugalj, telefon- vagy adatcsatlakozó, stb.) használhatja, önmagában vagy sorolókeretben. Kínálatunkban megtalálhatja az exkluzív beépített termosztátokat, audio lejátszó egységeket, vagy a kapcsoló méretű érintőképernyős vezérlő egységet. Válogasson, kombináljon, hagyja magát elragadtatni az egyedi dizájn által!

A Logus90 szerelvényeket keresse viszonteladó partnereink kínálatában!

A LOGUS90 kapcsolók mechanizmusa

A mechanizmusok fő jellemzője a geometriai pontosságú kialakítás. A mechanizmus négyzet alakú kialakításának köszönhetően vízszintes és függőleges helyzetben egyaránt szerelhető.

Szabványos mérete miatt a kapcsolóra vagy az aljzatra helyezett keretek egyszerűen és gyorsan cserélhetők, ha épp egy másik színkombinációt szeretne a régi helyett.

Az egyes mechanizmusok sorolása sem okoz problémát, ugyanis az oldalak kialakítása erre minden további nélkül lehetőséget kínál – nincs szükség egyéb rögzítési módra, egyszerűen csak egymásba pattintja őket és kész!

A szerelvénydobozba történő rögzítése történhet hagyományosan csavarokkal, de van más megoldás is: „V“ kialakítású rögzítő karmokkal.  

További előnye a csavarhúzó nélküli szerelés: a dupla rugós csatlakozóknak köszönhetően gyorsan és biztos rögzítéssel köthető be, csavarhúzó szükségessége nélkül.

A mechanizmus rendkívül kis, mindössze 20mm-es mélységének köszönhetően elegendő hely jut a dobozban a vezetékek részére. 

A fázisceruzával vagy mérőheggyel elérhető csatlakozási pontoknak köszönhetően a feszültség jelenléte ellenőrizhető a mechanizmus kiszerelése nélkül is.

Az alap típuson, azaz az egypólusú kapcsolón kívül természetesen kapható kétpólusú vagy hárompólusú kivitelben is. 

 

EFAPEL cégbemutató

EFAPEL cégbemutató, a LOGUS90 szerelvények gyártója

 

A legnevesebb portugál gyártó, több, mint 30 éves tapasztalattal. Az EFAPEL termékpalettájáról forgalmazunk számos eszközt, úgy mint a MEC21 mechanizmusokat, dizájn kereteket és különféle egyéb kapcsolókat és aljzatokat.  Ez a videó bemutatja a telephelyüket és a gyárat. 

Videó a LOGUS90 mechanizmusok összeszereléséről

 

A LOGUS90 mechanizmusai egy speciális önoltó műanyagból készülnek, amely 650°C-ig lángálló, erejének és rugalmasságának köszönhetően megakadályozza a készülékek rongálódását vagy megsemmisülését. A mechanizmus, anyagának köszönhetően teljesen elszigeteli a vezetékeket a felhasználótól, a hátsó bekötésű rugós sorkapcsoknak köszönhetően azok még burkolat nélküli állapotban sem érinthetőek. Így, a gondos tervezésnek köszönhetően, szerelésük rendkívül gyors és kényelmes.

 
 
ELKO EP Hungary kft., Hungária körút 69., 1143 Budapest