Termékek>OKOS-SZETTEK

Hogy mi is az az Okos-szett?Az okos-szett egy belépő csomag az intelligens otthonok, vagy másképp szólva az Okos otthonok világába. Korunk soron következő technológiai forradalma az okostelefonok és az okostévék után éppen az okos otthonok területén zajlik.

Egy intelligens otthon a magasabb biztonságon túl számos kényelmi funkciót, emellett jelentős energia költség megtakarítást is biztosít. Ez utóbbi mértéke akár a 30%-kot is elérheti éves összehasonlításban. 

Házát, lakását vagy bármely típusú ingatlanát - köszönhetően a vezeték nélküli megoldásnak - egyetlen eszközről, okostelefonjáról vagy táblagépéről vezérelheti. Szettjeinkkel szabályozhatja otthona fűtését, világítását vagy éppen a zene lejátszást. Valamennyi szett tartalmaz egy telepítési útmutatót. 

 

Több különböző területről választhat:

Fények játéka - Vezérelje világítását okostelefonjáról! 

Költséghatékony fűtés - Csökkentse jelentősen fűtési kiadásait. Az éves megtakarítás mértéke akár 30% is lehet! 

Rádió és zene egy kapcsolónyi felületen - Kedveli a zenét? Kedvenc zeneszámai vagy internet rádiója most körülvehetik Önt otthonában, mindössze egy kapcsoló méretű felületről!

Fűtésszabályzás egyszerűen - Fűtsön csak annyit, amennyire valóban szüksége van, és ne többet! Helyiségenkénti fűtésvezérlés! 

Távvezérelt fűtés - Fűtse be hétvégi házát, még mielőtt odaérne!

Még több szett …


Valamennyi szett tetszés szerint tovább bővíthető intelligens eszközökkel. Próbálja ki Ön is, milyen egy intelligens otthonban élni!  

 
ELKO EP Hungary kft., Hungária körút 69., 1143 Budapest