Rólunk>Folyadékszint kapcsoló, a felbecsülhetetlen segítség

Folyadékszint kapcsoló, a felbecsülhetetlen segítség

A HRH-5 folyadékszint kapcsoló felhasználható vezetőképes folyadékok szintjének figyelésére szennyvíztározókban, kutakban, átemelőkben és hasonló tározókhoz. Az eszköz kétféle működést biztosít; egyszintű vagy kétszintű szabályozást. A két szint közötti szabályozás lehetővé teszi a tartályban lévő folyadék szinten tartását minimum és maximum között. 

A folyadékszint kapcsoló használata: 

  • Ha a folyadékszint eléri a minimum értéket, a kapcsoló a beállított késleltetés után bekapcsolja a szivattyút, addig, amíg a folyadékszint el nem éri a maximális értéket. ("Töltés funkció") "Ürítés" funkcióban a maximum szint elérésekor kapcsolja a szivattyút, amíg a szint a minimum alá nem csökken. 
  • A kimenet késleltetése 0.5-10 s tartományban állítható és a fölösleges, nem kívánatos kapcsolások elkerülését szolgálja a folyadék erős hullámzásakor. 

Technikai paraméterek: 

  • Az érzékenység potenciométerrel állítható 5-100 KΩ tartományban, a szondák szennyeződése miatti hibás kapcsolások elkerülésére.
  • A mérési frekvencia 10 Hz, amely megelőzi a folyadék polarizációját és a mérőszondák oxidációját, amely már rövidtávon is pontatlan kapcsolást eredményezne.
  • A galvanikusan leválasztott 24-240 V AC/DC (UNI) tápfeszültség elegendően széles feszültségtartomány a folyadékszint kapcsoló működéséhez, ezért külső tápegységre nincs szükség.
  • A kapcsolók kompakt, DIN sínre szerelhető, egy modul széles kivitelben készülnek.

További információk a HRH-5 foyladékszint kapcsolóról: ITT.

A folyadékszint kapcsolóhoz használható szondákat megtalálja: ITT

 

 

 
ELKO EP Hungary kft., Hungária körút 69., 1143 Budapest