Az adataidnak védelme fontos számunkra

Weboldalunkon sütiket használunk. Egyesek alapvető fontosságúak, míg mások segítenek nekünk a weboldal és a felhasználói élményednek javításában. Elfogadod az összes süti használatát?

Karrier

Az ELKO EP cégcsoport az európai villamossági piac egyik maghatározó játékosa; immár 28 éve fejlesztjük és gyártjuk modern villamossági megoldásainkat az ipari szektor és a lakossági felhasználók számára. Vállalatunk 16 éve a magyarországi villamossági piac aktív szereplője, ahol viszonteladó partnereken keresztül értékesítjük termékeinket, megoldásainkat. 


Csapatunkat most újabb kollégákkal bővítjük, és lehet, hogy éppen Önt keressük az alábbi pozíciók valamelyikére.  Amennyiben úgy érzi, hogy valamelyik pozícióban sikeresen helyt tud állni, örömmel vesszük jelentkezését - töltse ki a jelentkezési adatokat, és csatolja életrajzát. 

 

Kereskedelem:  
Ügyfélmenedzser  
Műszaki pozíciók:  
Adminisztratív munkakör  

 

Csatlakozzon hozzánk! 

Töltse ki kapcsolatfelvételi adatlapunkat, vagy keressen bennünket a karrier@elkoep.hu e-mail címen, és küldje el önéletrajzát, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot.

Végzettség:

Nyilatkozat:

A kitöltött adatlap elküldésével önkéntesen hozzájárulok , hogy az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, valamint az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679 rendeletének 6. cikk (1) bekezdés a) pontja alapján  az ELKO EP Hungary Kft (1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125., adószám: 13512972-2-42) az általam megadott személyes és egyéb adataimat  és önéletrajzomat adatbázisában az adatlap beküldésétől számított 6 hónapig megőrizze, személyes adataimat kezelje, a későbbiekben felmerülő munkaerő kereséseinél felhasználja, valamint 6 hónap után automatikusan megsemmisítse , az adatbázisból törölje.