Karrier

Munkalehetőség

Ahhoz, hogy egy vállalat hosszútávon stabilan működőképes lehessen, mindenekelőtt megfelelő emberi erőforrásokkal kell rendelkezzen. Ez minden vállalat sikerének az egyik - ha nem éppen a legjelentősebb - alapja. 
Vállalatunk sem kivétel ez alól, ezért örömmel vesszük jelentkezését az aktuálisan meghirdetett munkakör betöltésére, amennyiben megfelel az abban megfogalmazott elvárásoknak.  

Aktuális munkalehetőségeink

Nincs az Ön elképzeléseinek megfelelő szabad pozíciónk? Szeretne képességeiről, munkahelyi tapasztalatairól tájékoztatni bennünket? 
Töltse ki kapcsolatfelvételi adatlapunkat, és küldje el önéletrajzát adatbázisunkba, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot, ha a profiljának megfelelő pozíció nyílik.

Aktuális munkalehetőségeink:

Csatlakozzon hozzánk! 

Töltse ki kapcsolatfelvételi adatlapunkat, vagy keressen bennünket a karrier@elkoep.hu e-mail címen, és küldje el önéletrajzát, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot.

Végzettség:

Nyilatkozat:

A kitöltött adatlap elküldésével önkéntesen hozzájárulok , hogy az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, valamint az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679 rendeletének 6. cikk (1) bekezdés a) pontja alapján  az ELKO EP Hungary Kft (1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125., adószám: 13512972-2-42) az általam megadott személyes és egyéb adataimat  és önéletrajzomat adatbázisában az adatlap beküldésétől számított 6 hónapig megőrizze, személyes adataimat kezelje, a későbbiekben felmerülő munkaerő kereséseinél felhasználja, valamint 6 hónap után automatikusan megsemmisítse , az adatbázisból törölje.