Rólunk>Hétvégén újra holešov-i regatta!

Hétvégén újra holešov-i regatta!

Hétvégén, június 16-17-én, kerül megrendezésre Csehországban a már tradíciónak számító családi fesztivál, a holešovi regatta.

A településen található kastély udvara egy színpaddal kiegészített tánctérré alakul, ahol két napig olyan zenekarok adnak elő, mint a Monkey Business, Janek Ledecký vagy a Vojtěch Dyk and B-Side Band. Emellett itt ünnepli megalakulásának 55. évfordulóját a legendás cseh rockbanda, az Olympic is.

Kísérő programokból sem lesz hiány; a vár udvarán táncórákat és ejtőernyős bemutatót tartanak és megrendezik a nagy népszerűségnek örvendő versenyeket hagyományos- és nem éppen hétköznapi hajók részére. De ezen kívül természetesen sor kerül arra a rendkívül vicces bajnokságra is, melynek során a versenyzőknek biciklivel kell átkelniük a tó vízén, egy keskeny pallón keresztül.

 

Az ELKO EP, mint az egyik főtámogató biztosan ott lesz. Természetesen az eseményre a magyarországi leányvállalat dolgozóit is meginvitálták. Az anyacég kollégái azonban nem csak puszta jelenlétükkel kívánják emelni a hétvége fényét! Ugyanis a zenei programokhoz hozzájárulva, szombat reggel fellép az ELKO Band, amely a cég alapítója és tulajdonosa, Jiří Konečny vezetésével „zúzza” majd…

Szóval találkozzunk a regattán!

 
ELKO EP Hungary kft., Hungária körút 69., 1143 Budapest