Rólunk>Látogatás a holesovi 1-es általános iskolában

Látogatás a holesovi 1-es általános iskolában

Még május elején a holesovi 1-es általános iskola 2. osztályos tanulói gyárlátogatásra jöttek hozzánk, az ELKO EP csehországi telephelyére. Most viszonoztuk és mi mentünk el hozzájuk abból a célból, hogy a cég tulajdonosa Jiří Konečný kihirdesse a „Legjobb Rajz” verseny győzteseit és átadja nekik a tárgyi nyereményeiket. 

A gyerekek három témában mérettették meg magukat. Az „RGB LED izzó” pályázatnál elsősorban a technikai érettséget, a megvalósíthatóságot és a színhasználatot értékeltük. Ebben a kategóriában két fiatal hölgy, Pavla és Liliana zsebelte be a győzelmet.

A második témakör a „Tárgyaló” nevet viselte. Itt a catering és a promóciós tevékenységek szintjét díjaztuk elsősorban. Az exkluzív ELKO EP asztal egyértelműen meggyőzte a zsűrit arról, hogy a díj a tehetséges fiatal művészt, Magdalénát illeti.

 A „Nyílt” kategóriában nem volt megkötés, bármilyen témával lehetett nyerni. A győztes az ügyes kezű festő, Viktorie lett, mert az igazgatóról készült hiper-realisztikus művével meghódította a zsűri szívét. Úgy gondoljuk, hogy ez a sikeres portré kiemelt helyre kerül Jiří Konečný irodájában. 

A döntősök további művei a fotógalériában láthatóak. Minden résztvevőnek köszönjük, és alig várjuk, hogy egy újra vendégül láthassuk őket cégünk központjában.

 
ELKO EP Hungary kft., Hungária körút 69., 1143 Budapest