Rólunk>"Mindig többet!" - a csomagolásban is

"Mindig többet!" - a csomagolásban is

Az ELKO EP vállalatnál igyekszünk folyamatosan előrelépni, illetve fejleszteni termékeinket és szolgáltatásainkat. Most azokra a csomagolásokra, dobozokra került a sor, amelyekben termékeink eljutnak a vásárlóinkhoz.

Na de miért van erre szükség, miért fejlesztjük a termékek dobozait? A legjobb választ talán a fejlesztési részlegen dolgozó Mrs. Hašová adja: "Termékeink minőségéhez igazítva egy teljesen újfajta, sokkal jobb csomagolást vezetünk be. Az újonnan készülő dobozok vastagabb anyagból készülnek és erősebbek, ezzel igyekszünk kiküszöbölni az eszközök mechanikai sérülését. Végül, de nem utolsó sorban, az új, egyszerű, ugyanakkor elegáns csomagolás megjelenésében is teljesen egységes képet alkot majd."

A minőség és az esztétikum kedvelői mellett a környezettudatos vásárlóknak is tetszeni fog ez az újítás. A dobozok ugyanis újrahasznosítható anyagokból készülnek, bármilyen ragasztó használata nélkül, így a lehető legnagyobb mértékben környezetbarát csomagoló anyagról beszélhetünk. 

Bízunk benne, hogy a kiszerelések ilyetén fejlesztését mindenki hasznosnak találja majd és ezzel is sikerül javítanunk szolgáltatásaink minőségén.

 
ELKO EP Hungary kft., Hungária körút 69., 1143 Budapest