Rólunk>Szép volt fiúk! - Kupagyőztes a Zlín csapata...

Szép volt fiúk! - Kupagyőztes a Zlín csapata...

Zlín labdarúgóinak múlt héten - a cseh MOL Kupában - sikerült megverniük a másodosztályban szereplő Opava csapatát, amivel egyúttal a Kupa-győzelmet is ünnepelhették. Több kimaradt helyzet ellenére, a középpályás Robert Bartolomeu góljával, ha szűken is, de de 0:1-re megnyerték ezt a csodálatos találkozót. Érdekesség, hogy Zlín egyébként 47 év után jutott ismét a cseh kupa döntőjébe. 

A keret ezzel megszerezte a jogot, hogy jövőre az Európa Ligában is induljon - és mivel anyacégünk évek óta az alakulat egyik kiemelt támogatója - természetesen a többi szponzorral mellett az ELKO EP is büszkén velük tart majd. Számunkra most az ideális forgatókönyv, ha az idei, 2017-es kiírást végül a Manchester United nyeri meg, hiszen így a zlíniek közvetlenül a főtáblára kerülnének, ahol már egyből a legerősebb európai csapatokkal csaphatnak össze. A Manchester United győzelmére komoly esély mutatkozik, ugyanis a május 22.-i döntőben a papíron szerényebb képességű Ajax Amsterdam csapatával csap össze. Persze ilyen szinten már semmi sem biztos, apró különbségek is dönthetnek a meccs alakulásáról.

Ezért nem is kívánhatnánk egyebet a fiúknak, mint sok sikert a következő szezonra! Bízunk benne, hogy képesek lesznek felszabadultan játszani és még több örömet lelnek majd kedvenc elfoglaltságukban, a labdarúgásban. Hajrá Zlín és hajrá Manchester United!

 
ELKO EP Hungary kft., Hungária körút 69., 1143 Budapest