Az adataidnak védelme fontos számunkra

Weboldalunkon sütiket használunk. Egyesek alapvető fontosságúak, míg mások segítenek nekünk a weboldal és a felhasználói élményednek javításában. Elfogadod az összes süti használatát?

Rozšiřujeme náš tým - Kereskedelem

Aktuális munkalehetőségeink:

Csatlakozzon hozzánk! 

Töltse ki kapcsolatfelvételi adatlapunkat, vagy keressen bennünket a karrier@elkoep.hu e-mail címen, és küldje el önéletrajzát, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot.

Végzettség:

Nyilatkozat:

A kitöltött adatlap elküldésével önkéntesen hozzájárulok , hogy az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, valamint az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679 rendeletének 6. cikk (1) bekezdés a) pontja alapján  az ELKO EP Hungary Kft (1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125., adószám: 13512972-2-42) az általam megadott személyes és egyéb adataimat  és önéletrajzomat adatbázisában az adatlap beküldésétől számított 6 hónapig megőrizze, személyes adataimat kezelje, a későbbiekben felmerülő munkaerő kereséseinél felhasználja, valamint 6 hónap után automatikusan megsemmisítse , az adatbázisból törölje.