Az adataidnak védelme fontos számunkra

Weboldalunkon sütiket használunk. Egyesek alapvető fontosságúak, míg mások segítenek nekünk a weboldal és a felhasználói élményednek javításában. Elfogadod az összes süti használatát?

Szórakoztató- és bemutató videók

ELKO EP - Újdonságok egy nemzetközi villamosipari gyártótól

Jöjjön, tartson velünk, megmutatjuk vállalatunk néhány újdonságát, továbbfejlesztett termékét a közelmúltból. CRM-100 digitális időrelé, SHT-7 digitális kapcsolóóra (NFC átvitelt támogató technológiával), továbbfejlesztett felügyeleti relék, stb... További termékinformációkat itt tekinthet meg.

 

iNELS Hotelszoba menedzsment rendszer (GRMS)

Az iNELS szállodai szobák hatékony és kényelmes menedzsmentjét célzó megoldását - felhasználói szemszögből - úgy terveztük, hogy lehetővé váljék egy otthonos hangulat kialakítása. Amelyben a látogató a szobában tartózkodva igazán komfortosan érezheti magát. A vezérlők pedig roppant egyszerű kezelhetőségüknek köszönhetően hozzájárulnak, hogy bármely új lakó a saját igényeihez igazítsa a beállításokat.


 

iNELS - Fókuszban az intelligens családi ház

Az iNELS rendszerrel kényelmesebbé, élhetőbbé és biztonságosabbá teheti otthonát. A videóban egy villamosmérnök egyedi - és hétköznapi igényei alapján betervezett - és kivitelezett családi házát láthatjuk. Bemutatjuk, az ő iNELS rendszere milyen funkciókat vezérel, ami bízunk benne Önnek is inspirációként szolgál majd saját intelligens otthonának megtervezéséhez...iNELS épületautomatizálási rendszer a "Család és Otthonban"

Egy felhasználó mutatja be az okos otthonában működő iNELS rendszer előnyeit és Csóka Tamás iNELS termékmenedzser is megosztja tapasztalatait az általunk telepített intelligens otthonokról...


 

iNELS - Construma 2016

Ízelítő a 2016-os Construma kiállításról, ahol az ELKO EP Hungary Kft. az iNELS Smart Home Solutions épületautomatizálási rendszerének vezetékes - és vezeték nélküli megoldásait mutatta be. Látogatóink véleménye és egy rövid összegzés a videóban.


 

Cégbemutató videó ELKO EP

Tekintse meg cégünk telephelyét, fejlesztési- és gyártási részlegét, adminisztrációs központját, és nyerjen teljes rálátást tevékenységünkre.


 

iNELS rendszer Sági Szilárd otthonában

Rengeteg praktikus megoldás létezik, az intelligens házaknak hála, amelyek jelentősen megkönnyíthetik mindennapjainkat. Lássunk néhány példát a gyakorlatban Sági Szilárd otthonában, amit az iNELS Smart Home Solutions épületvezérlési rendszerrel szerelt fel.


 

iNELS - Állandó kapcsolatban szeretteinkkel

Az iNELS Smart Home Solutions épületvezérlési rendszerrel a kényelem új dimenzióit tapasztalhatjuk meg otthonunkban. Emellett rohanó világunk legnagyobb értékét, időt takarít meg nekünk és segít állandó kapcsolatban maradni szeretteinkkel.


 

Az iNELS Multimedia bemutatója

Meghívjuk Önt intelligens házunkba, amely inspirálja majd, ahol megtekintheti az iNELS épületautomatizálási rendszer működését multimédiás felületen.


 

iNELS: "Adjon szabad utat elképzeléseinek!"

A férj izgatottan mutatja be feleségének az általa megálmodott panziót. Hogy milyen ötletekkel rukkol elő a férj, és hogy hogyan éli bele magát ebbe, megtudhatja, ha megnézi a videót!


 

RF Touch - Érintőképernyős vezérlő

Bemutatjuk Önnek az RF-Touch vezérlőt – ezt a különleges vezeték nélküli központi egységet, amely segítségével lehetővé válik otthona teljeskörű vezérlése! Falbontás, vésés nélküli, egyszerű és gyors telepítés!


 

iNELS: "Felpezsdíti az életet!"

A férj reggel dolgozni indul, viszont inkább a felesége veszi kézbe az irányítást. Hogy ez mit jelent, a videóból kiderül...


 

Lopás munkaidőben...

A férj a nappaliban ülve mutatja be feleségének a borászatukba beépített új iNELS intelligens rendszer előnyeit. A rejtett biztonsági kamerák felvételeit nézegetve azt látják, hogy az egyik alkalmazott éppen lopja a bort. Hogy mi a folytatás? A választ megkapja, ha megnézi a videót...


 

iNELS Váratlan látogatás

Tekintse meg, hogy egy átlagosnak induló este hogy változhat egy különleges hangulatú, élményekkel teli estté!


 

iNELS: Rávilágít szükségleteidre!

Az éjszaka folyamán a férj felébred, és a sötétben botladozva jut el a fürdőszobába. A feleségnek ennél sokkal egyszerűbb a dolga, miután az iNELS rendszert éjszakai üzemmódba kapcsolja, félhomályba borul a folyosó.


 

Ezt kapd ki: VEZETÉK NÉLKÜLI!

A nagy sikerű Vinaři ( Borászok) sorozat főszereplője bemutatja feleségének , milyen egyszerűen oldható meg egy rossz helyen lévő villanykacsoló áthelyezése. Az ötlettel sajnos később érkezik, mint a villanyszerelő…


 

Kapcsolat

Műszaki támogatás

+36 70 414 84 23
szabo@elkoep.hu

Technikai támogatás

+36 1 40 30 132
info@elkoep.hu